به گزارش جام جم آنلاین، نخستین دیدار از هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال ایران امروز جمعه تیمهای ذوب آهن اصفهان و صنعت نفت آبادان به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۲ - ۲ تمام شد.
مسابقه دو تیم از ساعت ۱۴ به میزبانی ذوب آهن در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد که در آن محمد طیبی (۵۸) و محمدحسین باصری (۶۵) برای نفتیها گلزنی کردند و ذوب آهن هم توسط آرمان اکوان (۷۶) و ابوالفضل ظاهری نژاد (۲+۹۰) به گل رسید.
صنعت نفت تحت هدایت «ادسون تاوارس» سرمربی برزیلی تا دقایق پایانی از ذوب آهن پیش بود اما شوت طاهری نژاد و برخورد آن با پای مدافعان صنعت نفت باعث شد تا گل تساوی در لحظات پایانی به ثمر برسد.
زردپوشان آبادان با برد در بازی امروز میتوانستند ۱۲ امتیازی بشوند و با دو پله صعود به رده سیزدهم برسند اما با دریافت گل تساوی، ۱۰ امتیازی شدند و در همان رده پانزدهم باقی ماندند.
ذوب آهن هم با این نتیجه ۱۸ امتیازی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد